PersianDate جوشکاری با گاز محافظ (MIG/MAG,GMAW)
 
 
 
آموزش و دانلود > انواع جوشکاری > جوشکاری با گاز محافظ (MIG/MAG,GMAW) ثبت نام كاربر | ورود به سایت
جوشکاری با گاز محافظ (MIG/MAG, GMAW)
 
                                                                                              جوشکاری (CO2) MIG
                                                                                              
 
 
 
این روش بهGMAW (Gas Metal Arc Welding )  نیز شهرت دارد . در این روش جوشکاری یک قطب جریان به قطعه کار وصل گردیده و قطب دیگر یک سیم ذوب شونده است که آلیاژی نزدیک به آلیاژ فلز پایه دارد. Solid Wire یا سیم جوش فلزی توپر است که به شکل ممتد و بدون پوشش پودری تولید می شود . این نوع سیم جوش به شکل قرقره  بسته بندی شده و در سیستمهای جوشکاریMIG ، MAG ، SAW   و نیز در برخی موارد در جوشکاری ماشینی ، بصورتTIG   و پلاسما مورد استفاده قرار میگیرد . در تولید بسیاری از این سیم جوشها ، از پوشش مس جهت هدایت بهتر جریان الکتریسته و نیز جلوگیری از زنگ زدگی سریع استفاده میگردد . این نوع جوشکاری بصورت دستی( Manual ) ، نیمه اتوماتیک ، ماشینی و اتوماتیک انجام می شود . حرکت سیم الکترود بطرف قطعه کار و حوضچه جوش توسط دستگاه وایر فیدر انجام می شود که سیم را با سرعت مشخص توسط دو قرقره یا چهار قرقره بطرف حوضچه جوش و قطعه کار هدایت می کند .کلمه Metal در نام MIG به دلیل وجود این سیم ذوب شونده بوده که در واقع الکترود جوش محسوب می گردد که با گاز خنثی و غیر فعال ، نقش حفاظت از حوضچه و قوس را همانند جوش TIG به عهده دارد . در این روش جوشکاری گاهی اوقات نیز از ترکیب گازهای خنثی با گازهای  CO2 و O2 (با درصد کم ) جهت جوشکاری استفاده می شود .
 
مزایای جوشکاری میگ
 
1- بهره وری بالا ، زیرا بدلیل نداشتن گل جوش و ممتد بودن سیم جوش شما مجبور نیستید برای تعویض الکترود و برس کشیدن سطح جوش مدام جوشکاری را متوقف کنید.
2- یادگیری نسبتا آسان.
3- مناسب برای جوشکاری فولاد ضدزنگ، فولاد نرم و آلومینیوم.
4- جوشکاری طولانی مدت بدون توقف ، تمیز و بدون دود.
5- انتخاب عالی برای خال بندی و جوش نقطه ای.
 
معایب جوشکاری میگ
 
1- مخزن نگهدارنده گاز محافظ سنگین و حمل آن مشکل است .
2- در محیط باز نمی توان از این جوش استفاده کرد .
3- قرقره سیم جوش آن نیاز به مراقبت دارد .
4- اجزای مختلفی دارد که همیشه باید با هم هماهنگ کار کنند.

جوشکاری  MAG
 
این عبارت مخفف  Metal Active Gasاست. MAG دقیقا همان دستگاه و همان روش قبلی MIG است ، با این تفاوت که بجای Inert Gas یا گاز خنثی از Active Gas یا گاز فعال استفاده شده است و لذا به نام MAG تبدیل شده است . گاز فعال گازی است که در واکنش حوضچه مذاب شرکت خواهد کرد . گاز جوشکاری MAG همان گاز  CO2 است که غالبا جهت جوشکاری فولاد ساده یا کم آلیاژ مورد استفاده قرار می گیرد. گاز CO2   در قوس الکتریکی به گازهای CO وO2 تجزیه شده که گازCO  گاز خنثی و  بی اثر بوده و نقش حفاظت از حوضچه جوش را به عهده می گیرد وO2  با عناصر اکسید شونده قوی مانند: منیزیوم(Mn) و سلیسیوم(Si ) که در سیم جوش  قرار دارند ترکیب شده و بصورت سرباره ای بسیار نازک روی سطح جوش قرار می گیرد. در صنایع جوشکاری فعلی در سطح جهان ، ترکیب گازهای خنثی و فعال بیشتر مورد استفاده واقع می شود. یکی از دیگر خواص گاز CO2  آن است که در مسیر حرکت خود شدیدا حرارت را جذب نمود ه و محیط را سرد می نماید . لذا گان و یا تورچ در جوشکاری MAG حتی تا 400 آمپر به شکل سیستم خنک کننده با هوا مورد استفاده قرار می گیرد .
در جوشکاریMIG  از گازهای دی اکسید کربن ، آرگون و درصدی از اکسیژن یا دی اکسید کربن ، هلیم و در صدی از اکسیژن که مقدار کم اکسیژن در این ترکیب باعث کیفیت بهتر قوس می شود .
 
 
دانلود فایل 
 
 
 
 





آب و هوا
 
در حال حاضر قادر به نمایش آب و هوا نمی باشد

شهر


تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی سولار می باشد.
Copyright © 2012 - All rights reserved
طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت توسط پورتال فراتک